29 Kasım 2016 Salı

Mora Terapi ile gücünüzü elinize alın


Mutlu, başarılı ve huzurlu bir hayat kişinin hayatını yönetebilmesinden geçer. Hayatına dair kararlarını kendi alabilen ve uygulayan insanların, kendi başına karar vermekte zorlanan insanlara göre daha mutlu olduğu çeşitli sosyal araştırma sonuçlarına yansımıştır. Kişinin hayatını yönetebilmesinde en önemli etken güçlü ve zayıf yanlarının farkında olmasıdır. Güçlü yanlarını öne çıkaran ve zayıf yanlarını geliştirmek adına kendini motive eden bireylere başarı ve mutluluk hiç de uzak değildir.

Hayatta karşısına çıkan her sorunu dürüstçe ve tutarlı bir biçimde değerlendiren insanlar, sorunlardan korkan ve kaçan insanlara göre daha başarılıdır. Bir gül bahçesi olmayan hayatlarımızı yaşanabilir ve yönetebilir kılmanın yolu da güçlü yönlerin farkında olmaktan geçer. Güçlü yönlerinin farkında olan, bu yönleri geliştirmek adına gayret gösteren kişiler çevresine pozitif enerji de yaymaktadır. Güçlü yönlerinin farkında olan insanlar zayıf yönleriyle de barışıktır ve zayıf yönlerini yönetebilmek, geliştirmek için çalışır. Zihnin çevresel etkenler ya da bilinçaltı etkisiyle yarattığı sanal korkulara karşı güçlü yönlerini öne plana çıkaran bireyler, gerçeklik ile bağı olmayan bu korkuların hayatlarını ele geçirmesine izin vermez.

Türkiye’de tamamlayıcı/bütünleyici tıbbın önde gelen firması olan Mora Terapi, fiziksel sağlık sorunlarına ürettiği çözümlerin yanı sıra duygu durumu bozukluğu, kaygı bozukluğu, stres ve depresyon için de kişilere sağlıklı ve kesin çözümler sunuyor.Mora Terapi kişinin kendini tanıması, güçlü yönlerini ön plana çıkarması, duygu durumundaki karmaşıklığa son vermesi için doğadan gelen sağlık olarak tarif edilen Bach Çiçekleri Terapisi seanslarını uygulamaktadır.

Ünlü tıp doktoru İngiliz Dr. Edward Bach’in çiçek özlerinin iyileştirici özellikleri üzerine yaptığı çalışmalar sonucu geliştirilen Bach Çiçekleri Terapisi’nde 38 farklı duygu durumu için 38 farklı kürden yararlanılır. Mora Terapi uygulamalarından biri olan Bach Çiçekleri Terapisi vücudun çevresine yaymış olduğu bozuk elektromanyetik sinyalleri filtreleyerek elektromanyetik titreşimlerini dengeler. Mora Terapi vücudun normal işleyişi dışında olan stres, kaygı bozukluğu, duygu durumu bozukluğu, psikolojik olarak kendini yetersiz hissetme gibi vücuttaki sinyalleri çiçek özleriyle iyileştirir.Vücuttaki sinyallerin yeniden sağlık haline dönmesini sağlayan Bach Çiçekleri Terapisi tamamen doğal çiçek özlerinden oluştuğu için herhangi bir ilaçla tepkimeye girmez ve yan etkiye yol açmaz.

Duygu durumu bozukluğu olan güvensizlik, güçlü yönlerinin farkında olamama için Bach Çiçekleri Terapisini tercih edebilirsiz. Başaracağına inanmayan ve güvensiz hissedenler Gentian (Yılanotu) küründen; kararsızlık hali, sık ve ani ruh hali değişiklikleri yaşayanlar Scleranthus küründen;tatminsizlik, kararsızlık, hayatta doğru yolun ne olduğuna dair belirsizlik hissedenler ise Wild Oat (Yaban Yulafı)Bach Çiçekleri küründen faydalanabilir.


21 Kasım 2016 Pazartesi

Tabuları yıkmaya hazır mısın? Wellness ile yeni bir yaşam yarat!


Şehirlerde yaşayanların sayısının her geçen gün artmasıyla değişen yaşam tarzı, günlük hayatımızı kolaylaştırdığı gibi kişileri tüketen ve yaşam kalitelerini düşüren unsurları barındırmakta. Şehirleşme oranının yüzde 74’lere vardığı ülkemizde insanlar, yaşam kalitesini artıracak ve mutlu olmalarını sağlayacak yeni uygulamalara ,ilgi gösteriyor. Güzellik ve sağlığın bir bütün olduğu anlayışını benimseyenler ise,  iyi görünmek ve iyi hissetmek amacıyla yeni yaşam stili olan Wellness’i çoktan keşfetti bile.
Hava ve gürültü kirliliğine sahip kalabalık şehirler, trafik, stres ve yoğun yaşam tarzının dayattığı sağlıksız beslenme beden sağlığımızı olumsuz etkilediği gibi ruhsal olarak da yıpranmamıza yol açıyor. Tüm bu koşullar içinde beden, ruh ve zihin sağlımızı korumak amacıyla geliştirilen Wellness uygulamaları yaşamımıza sağlık, güzellik ve mutluluk katıyor.
Wellness ismini ilk kez 1961’de yayınlanan “Yüksek Seviye Wellness” kitapçığında kullanan Dr. Dunn, Wellness’i fiziksel-psikolojik sağlığı ve mutluluğu geliştirmeyi sürdürme çabası için bir yaşam süreci olarak görmüştür. Dr. Dunn’un da en geniş anlamda bir süreç olarak tarif ettiği Wellnes, yaşama anlam katmaya zemin hazırlar. Etimolojik olarak “Esenlik” anlamı taşıyan Wellnes, farkındalık ve bilinçli fiziksel bakım süreçlerini kapsayan bir yaşam tarzını ifade etmektedir. İyileştirici özelliği olan Wellnes kişilerin fiziksel, sosyal, entelektüel, çevresel, ruhani, duygusal ve mesleki alanlardaki kontrolü ele almasını sağlar.
1977 yılında Dr. Franz Morell ve Eric Rasche'nın çalışmaları sonucu icat edilen ve özellikle Almanya’da biorezonans metodunun başlangıcı olarak kabul edilen Mora Terapi, Wellness uygulamalarında sıklıkla tercih edilen yöntemlerden biridir. Sağılık ve güzelliği birlikte ele alan Mora Beauty Wellness cihazı, Mora Terapi yönteminin sürekli geliştirilen yazılım ve uygulamaları sonucu ortaya çıkmıştır.

Güzellik ve sağlık bir arada
Sağlıklı beden, ruh ve zihin denkleminin güzelliği tamamlayacağına inanan Mora Beauty Wellness uygulamaları, bağımlılıktan selülit tedavisine, detokstan kilo kontrolüne kadar geniş bir yelpazede çözümler sunar. “Sağlıklı olan güzel görünür, güzel görünen ise sağlıklıdır” anlayışını benimseyen Mora Beauty Wellness aynı zamanda kırışıklıkları giderir, kolay ve sağlıklı kilo vermeye yardımcı olur, tırnak, cilt ve saçların sağlıklı görünmesini sağlar.

Anında gözle görülür etkiye sahip Mora Terapi Wellness uygulamaları, kişinin enerjik ve dinç hissetmesini sağlar. 4 farklı modüle sahip Mora Beauty Wellness cihazının ilk modülü olan Biyofoton rahatlama, detoks ve stresi azaltmak için kullanılıyor. Sigara modülü ise sigara bağımlılığına neden olan frekansların vücuttan atılmasını sağlıyor. Mora Beauty Wellness Biyofoton modülü sigarayı kimyasal etkilere maruz kalmadan ve ek tedavilere ihtiyaç duymadan bırakmanızı sağlar. Kilo kontrol modülü diyeti optimize ederek kilo verme ve detoks sürecine yardımcı olur. Son olarak Jenu modülü ise, sahip olduğu UV aktif elektrodu ile selülitlerden kurtularak pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Herhangi bir yan etki içermeyen Jenu modülü ile güzelliğiniz zirveye taşıyabilirsiniz.
4 farklı modülüyle sağlığı ve güzelliği birleştiren Mora Beauty Wellness ile sağlıklı ve güzel günler çok yakın.