29 Kasım 2016 Salı

Mora Terapi ile gücünüzü elinize alın


Mutlu, başarılı ve huzurlu bir hayat kişinin hayatını yönetebilmesinden geçer. Hayatına dair kararlarını kendi alabilen ve uygulayan insanların, kendi başına karar vermekte zorlanan insanlara göre daha mutlu olduğu çeşitli sosyal araştırma sonuçlarına yansımıştır. Kişinin hayatını yönetebilmesinde en önemli etken güçlü ve zayıf yanlarının farkında olmasıdır. Güçlü yanlarını öne çıkaran ve zayıf yanlarını geliştirmek adına kendini motive eden bireylere başarı ve mutluluk hiç de uzak değildir.

Hayatta karşısına çıkan her sorunu dürüstçe ve tutarlı bir biçimde değerlendiren insanlar, sorunlardan korkan ve kaçan insanlara göre daha başarılıdır. Bir gül bahçesi olmayan hayatlarımızı yaşanabilir ve yönetebilir kılmanın yolu da güçlü yönlerin farkında olmaktan geçer. Güçlü yönlerinin farkında olan, bu yönleri geliştirmek adına gayret gösteren kişiler çevresine pozitif enerji de yaymaktadır. Güçlü yönlerinin farkında olan insanlar zayıf yönleriyle de barışıktır ve zayıf yönlerini yönetebilmek, geliştirmek için çalışır. Zihnin çevresel etkenler ya da bilinçaltı etkisiyle yarattığı sanal korkulara karşı güçlü yönlerini öne plana çıkaran bireyler, gerçeklik ile bağı olmayan bu korkuların hayatlarını ele geçirmesine izin vermez.

Türkiye’de tamamlayıcı/bütünleyici tıbbın önde gelen firması olan Mora Terapi, fiziksel sağlık sorunlarına ürettiği çözümlerin yanı sıra duygu durumu bozukluğu, kaygı bozukluğu, stres ve depresyon için de kişilere sağlıklı ve kesin çözümler sunuyor.Mora Terapi kişinin kendini tanıması, güçlü yönlerini ön plana çıkarması, duygu durumundaki karmaşıklığa son vermesi için doğadan gelen sağlık olarak tarif edilen Bach Çiçekleri Terapisi seanslarını uygulamaktadır.

Ünlü tıp doktoru İngiliz Dr. Edward Bach’in çiçek özlerinin iyileştirici özellikleri üzerine yaptığı çalışmalar sonucu geliştirilen Bach Çiçekleri Terapisi’nde 38 farklı duygu durumu için 38 farklı kürden yararlanılır. Mora Terapi uygulamalarından biri olan Bach Çiçekleri Terapisi vücudun çevresine yaymış olduğu bozuk elektromanyetik sinyalleri filtreleyerek elektromanyetik titreşimlerini dengeler. Mora Terapi vücudun normal işleyişi dışında olan stres, kaygı bozukluğu, duygu durumu bozukluğu, psikolojik olarak kendini yetersiz hissetme gibi vücuttaki sinyalleri çiçek özleriyle iyileştirir.Vücuttaki sinyallerin yeniden sağlık haline dönmesini sağlayan Bach Çiçekleri Terapisi tamamen doğal çiçek özlerinden oluştuğu için herhangi bir ilaçla tepkimeye girmez ve yan etkiye yol açmaz.

Duygu durumu bozukluğu olan güvensizlik, güçlü yönlerinin farkında olamama için Bach Çiçekleri Terapisini tercih edebilirsiz. Başaracağına inanmayan ve güvensiz hissedenler Gentian (Yılanotu) küründen; kararsızlık hali, sık ve ani ruh hali değişiklikleri yaşayanlar Scleranthus küründen;tatminsizlik, kararsızlık, hayatta doğru yolun ne olduğuna dair belirsizlik hissedenler ise Wild Oat (Yaban Yulafı)Bach Çiçekleri küründen faydalanabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder