10 Mayıs 2016 Salı

Görünmez tehlikeden Mora Terapi ile arının!

Günlük hayatımızın bir parçası olan teknolojik aletler aynı zamanda bizi görünmeyen bir alanın içine çekiyor. İnsanlar ve diğer tüm canlılar için görünmeyen bir tehdit oluşturan elektromanyetik alan çevresine radyasyon yayarak çeşitli sağlık problemleriyle baş başa bırakıyor.

Elektromanyetik alanlar gözle görülmüyor ama hepimizin sağlığı için büyük önem taşıyor. Elektrik şebekeleri, aydınlatma ve haberleşme ağları, evimizdeki kablolar, elektrikli aletler, cep telefonları bilgisayarlar ve tabletlerin hepsi elektromanyetik alan üretiyor. Günlük hayatımızın bir parçası olan elektromanyetik alanların insan sağlığını olumsuz yönde etkilediği kanaati yaygın.

Elektriği iletme özelliği bulunan insan bedeni bir elektrik alanına maruz kalındığında, bedeninde elektrik yükleri birikir ve biriken bu yükler kendini farklı şekillerde gösterir.
Çocuklarda öğrenme ve konsantrasyon bozukluğu, gençlerde kalp krizi çarpıntılar, beyni tahrip eden hastalıklar (Alzheimer ve Epilepsi gibi), baş ağrısı ve migren ağrıları, kronik halsizlik, huzursuzluk, uykusuzluk ve yorgunluk gibi sağlık problemlerine yol açan elektromanyetik alan insan vücudu üzerinde büyük tehlikelere yol açıyor.

Nasıl korunuruz?

Elektromagnetik kirlilik kaynakları arasında en fazla risk cep telefonu kullanımı kaynaklıdır. Bu sebeple cep telefonu kullanımı olabildiğince minimuma düşürülmelidir. Yüksek oranda elektromanyetik alan oluşturan mikrodalga fırınlar çalışırken yakınında bulunmaktan kaçınılmalı ve çocukların televizyonun yakınına oturulması engellenmelidir. Uyurken mümkün olduğunda priz ve kablolarda uzak mesafede yatılmalıdır. Yüksek kalorili, özellikle kızartılmış gıdalar tüketmekten kaçınılmalıdır.

Mora Terapi

Elektromanyetik alana maruz kalmış vücutta hücreler bozulmaya daha yatkın ve hastalıklara karşı daha savunmasız bir hale gelirler. Temel amacı vücuttaki normal olmayan işleyişi normal ve sağlıklı haline getirmek olan Mora Terapi biorezonans yöntemini kullanarak elektromanyetik alanının olumsuz etkilerini vücuttan siler. Mora Terapi, vücudumuzdaki doku ve sistemler arasındaki iletişimin elektromanyetik frekanslar yardımıyla gerçekleşmesinden yola çıkarak, elektromanyetik alana maruz kalmış hücrelerdeki tahribatı silerek vücuttan eski sağlıklı haline dönmesini sağlıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder