17 Mayıs 2016 Salı

Mora Beauty Wellnes Güneşten yıpranmış cildinize kalkan oluyor

Soğuk ve yorucu geçen kış mevsiminin ardından hava sıcaklığının artması yaz tatili planlarını da beraberinde getiriyor. Yaklaşan tatil dönemiyle birlikte en büyük organımız olan cildi güneş ışınlarından korunmak için çeşitli yöntemlere başvuruluyor. 

Cilt bakımında asıl önemli olan normal fonksiyonların yerine getirilmesine imkan veren ve bu fonksiyonlar koruyan işlemlerdir. Makyaj, toz, yağ gibi kirlere maruz kalan cildimizi özellikle yaz aylarında güneşten korumak daha da önemli bir hal alıyor.

Yaz aylarında güneş ışınları, deniz, havuz gibi nedenlerle cilt daha fazla kurur ve nem ihtiyacı artar. Yaz mevsimiyle birlikte başlayan tatil programları, güneşle ilişki iyi kurulmazsa kötü sonuçlar doğurabilir. Günlük D Vitamini ve Kalsiyum için güneşe ihtiyaç duysak da güneş ile temas sınırlamazsak yararından fazla zararıyla karşı karşıya kalma ihtimalimiz artıyor. Güneş ışınları aynı zamanda cildin erken yaşlanmasına yol açarak ve istenmeyen lekelerin oluşmasına neden oluyor.

Tüm cilt sorunlarına karşı canlandırıcı, rahatlatıcı ve uyarıcı etkileriyle cildin nemini ve doğal güzelliğini geri kazandıran Mora Beauty Wellnes son teknoloji biorezonans uygulamasıyla güneşin etkisiyle kurumuş, zarar görmüş ve lekelere sahip ciltlerde bozulan fonksiyonları geri kazandırıyor.

Akıllı yazılımın ultra modern kullanımına sahip Beauty Wellnes, bağ dokuları ve genel görünümde canlandırıcı, uyarıcı ve rahatlatıcı uygulamalarıyla kişinin kendini iyi hissetmesini sağlıyor. Aynı zamanda SPA etkisi taşıyan biorezonans yöntemiyle kısa sürede fark edilecek etki gözlemeyi sağlayan Mora Beauty Wellnes, biorezonans tedavisinde yeni standartlar belirleyerek yenilikçi bir dönüm noktası oluşturuyor. Mora Beauty Wellnes hızlı, güvenli ve etkinliğiyle kullanıcı için oldukça kolay bir kullanıma sahip.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder