29 Mayıs 2016 Pazar

Dikkatinizi Mora Terapi toplansın

Çevremizdeki algıladığımız tüm bilgiler beynimize 5 duyumuzla ulaşır. Bu bilgiler, beyine iletildikten sonra alt beyine aktarılır ve orada muhafaza edilir. Beynimize ulaşan her bilgi alt beyin de depolanmaz. Bazı kişiler ise gereksiz bilgileri elemekte güçlük çekerler. Bu kişilerin dikkati çabuk dağılır ve dikkat süreleri azdır. Dikkat dağınıklığı, odaklanamama endişe ya da depresyon zemin hazırlar ve bu sorunların açığa çıkmasını kolaylaştırır.

Dikkat dağınıklığı yetişkinlerde ve çocuklarda sıklıkla görülen bir durumdur. Dikkat dağınıklığı durumunda dalgınlık, dikkatsizlik ve unutkanlık birlikte görülür. Bazı durumlarda dikkat eksikliği tedavisi için uygulanan ilaç tedavisi, belirtileri kısa, orta ve uzun vadede kontrol altına almak için kullanılır. Çoğu kişilerde ise ilaç tedavisi içerdiği kimyasallardan dolayı tercih edilmemektedir. Dikkat dağınıklığı tedavisinde kullanılan ilaçlar çocuklarda uyku düzeninin bozulması, iştah ve kilo kaybı, baş ağrısı ve sinirliliğe; yetişkinlerde ise çarpıntı, uykusuzluk, baş dönmesi ve göz kararması yan etkilere yol açmaktadır.

Bach Çiçekleri etkisi

Çiçeklerin iyileştirici özellikleri üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan ünlü İngiliz doktoru Dr. Edward Bach’in çiçeklerin iyileştirici özelliklerini kullanarak çeşitli duygu ve düşünce bozukluklarına çözüm sunuyor. Uzun yıllardır tüm Avrupa’da 100 yılır yaygın olarak kullanılan tedavi yöntemi olan Bach Çiçekleri Terapisi, dikkat dağınıklığın tedavisinde de başarılı sonuçlar sağlamıştır. Tüm dünyada psikolojik sorunlar için kullanılan Homeopatik (benzeri benzer ile iyileştirme) bir kür olan Bach Çiçekleri Terapisi, 38 farklı çiçek kürüyle 38 duygu durumu tedavisinde başarılı sonuçlar elde ediyor.Mora Terapi uygulamalarından biri olan Bach Çiçekleri Terapisi, vücudun çevresine yaymış olduğu bozuk elektromanyetik sinyalleri filtreliyor ve vücudun elektromanyetik titreşimlerini dengeliyor. Kişi de dikkat dağınıklığını da yol açan nedenleri ortadan kaldırdığı için sınav stresinin azalmasına ve sınavlara daha iyi odaklanılmasını sağlıyor.

Bach Çiçekleri Terapisi, elektromanyetik frekanslardaki dengelenmeyle kişide pozitif değişim sağlıyor. Mora Terapi cihazlarıyla yapılan frekans filtreleme ve düzeltme terapilerinde kişi ağrı, acı gibi herhangi bir fiziksel etki hissetmiyor. Herhangi bir yan etkisi olmayan ve Avrupa’da 100 yılıdır yaygın olarak kullanılan Homeopatik ilaç tedavisi olan Bach Çiçekleri Terapisi, çiçeklerin yaydıkları elektromanyetik frekansların Mora cihazları üzerine programlar şeklinde kaydedilmesiyle oluşturulmuştur.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder