9 Haziran 2016 Perşembe

Başarını sırrı doğada: Bach Çiçekleri

Sınav stresi; sınav öncesinde öğrenilen bilginin sınav esnasında etkili bir şekilde kullanılmasına engel olan ve başarının düşmesine yol açan yoğun kaygı, endişe, korku gibi duyguların bir arada yaşanma durumudur. Ülkemizde sıklıkla değişen sınav sistemleri birçok öğrencinin taşıdığı bu sınav kaygısını daha da arttırıyor. Her yeni sınavla, kaygı yıllara yayılıyor ve öğrencilerin psikolojisinden derin izler bırakıyor. Her bireyin çeşitli nedenlerle yaşadığı bu kaygı durumları henüz gelişimleri devam eden çocuk ve gençlerde yaşanınca kolaylıkla başa çıkılamayan bir hal alabiliyor.

Öğrencilerin sınav streslerini gidermede ve duygusal problemlerinin tedavisinde kullanılan Mora Terapi Bach Çiçekleri Terapisi, çiçeklerinin güzel kokularının yanı sıra tedavi edici özelliklerini de kullanıyor. Tamamlayıcı tıbbın önde gelen uygulayıcılarından olan Mora Terapi, 38 farklı çiçeği kişilerin ruhsal ve duygusal özelliklerine göre seçerek korku, belirsizlik, ilgi eksikliği, yalnızlık, dış etkilere ve fikirlere hassaslık, umutsuzluk, çaresizlik hissi, gibi duygu ve düşünceleri gidermek için de kullanıyor.

Homeopatik tedavi
Kimyasal ilaç olmayan Bach Çiçekleri kürleri, homeopatik kürlerdir. Yani bitkilerin kendi özlerinden elde elden kürler. Bitkilerin özlerinin defalarca süren işlemlerle ulaşıldıktan sonra bitkinin enerjisiyle tedavi etme yöntemidir. Bu nedenle Bach Çiçekleri Terapisi’nin herhangi bir ilaçla etkileşmesi mümkün değil ya da bir yan etki yaratması mümkün değildir.

Avrupa 100 yıldır kullanılan ve çiçek özlerinden oluşan Bach Çiçekleri Terapisi, kişinin dilin altında çiçek özlerinin damlatılması yoluyla uygulanıyor. Çiçeklerin özleri defalarca sulandırılarak içinde herhangi bir yan etkiye yol açabilecek maddeler temizleniyor. Bach çiçekleri Terapisi, yan etkisiz ve doğadan gelen yöntemler ile sınav stresini ve öğrencilerin kaygılarını ortadan kaldırıyor. Mora Terapi Bach Çiçekleri Terapisi, öğrencilerin bu zor dönemecinde sınav stresini ya da panik halini azaltarak, konsantrasyonu arttırıyor ve sınav başarısına katkıda bulunmaya yardımcı oluyor.Etkin ve başarılı bir sonuç için kişiye özel hangi Mora Terapi Bach Çiçekleri kürünün kullanılacağı konusunda Mora Terapi uzmanlarına danışabilirsiniz



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder