20 Haziran 2016 Pazartesi

Yaza hazır mısınız?


Soğuk geçen bir kışın ardından heyecanla beklenen yaz mevsimi sonunda geldi. Hepimiz tüm kış hayalini kurduğumuz tatilin heyecanıyla planlar yaparken aynı zamanda sahip olduğumuz fazla kiloları, selülitleri, çatlakları yüz, boyun ve dekolte kırışıkları, saç, tırnak ve göz alanlarındaki kusurları düşünüyoruz. Kısa vadede çözüm üreten güneş kremleri, cilt bakımları kalıcı ve doğal bir güzellik için yeterli değil. Bilimsel araştırmaların ve teknolojik ilerlemelerin eş zamanlı yaşandığı günümüzde kadınların doğal ve kalıcı bir güzellik elde etmeleri imkansız değil.

1970’lerin başlarında vücudun kendi salınımlarını (biorezonans) analiz edip düzenleyebilen bir cihaz geliştiren Dr. Franz Morell ve mühendis Erich Rasche’nin buluşu klasik cihaz, biorezonans metodunun doğuşuyla ve biyo-fiziksel, teknik, medikal bir cihaz olan benzersiz MORA’nın yapımıyla sonuçlandı. Zamanla hem cihaz, hem de yazılım ve uygulamalar sürekli olarak iyileştirildi ve kullanıldığı alanlar genişletildi. MORA araştırma laboratuvarındaki yoğun çalışmalar, kapsamlı testler ve analizler sonucunda MORA Beauty Wellnes cihazı geliştirildi.

Mora Terapi Cihazları içerisinde yer alan Mora Beauty Wellnes  güvenirliği, teknolojisi, etkinliğiyle güven veren Alman teknolojinse sahip Mora Beauty Wellnes; saç, tırnak, cilt, selülit, yüz, boyun ve dekolte bölgelerindeki kusurlara karşı kadınların safında savaşıyor. Aynı zamanda fiziksel ve ruhsal olarak rahatlamanızı sağlayan Mora Beauty Wellnes, sunduğu beslenme, kilo kontrolü ve detoks işlemlerinde bireylerin rahatlamasını sağlıyor.

Yaz gelmeden aylar önce daha sıkı ve selülitsiz bir vücuda sahip olmak için genellikle karışımlara ve kremlere ve bazı tedavi yöntemlerine başvurulur. Bağ dokusu zayıflığından kaynaklanan selülit aslında tamamen kozmetik bir problem olsa da selüliti olanlar için bu çok zayıf bir tesellidir. Pek çok firmanın uyguladığı genelde pahalı ve uzun süren tedavilere, üstelik verdiği sözlere rağmen, bu uygulamalardan elde edilen başarı beklentilerin çok altında kalmaktadır. Mora Beauty Wellnes canlandırıcı, rahatlatıcı, uyarıcı uygulamalarıyla cilt, saç, bağ dokuları ve genel görünümde etkileyici bir değişim yaratarak tüm vücutta belirgin bir rahatlama imkanı sunar.

Mora Beauty Wellnes, SPA etkisi taşıyan biorezonans yöntemiyle kısa sürede fark edilen bir etki yaratıyor. Var olan güzelliğini korumak ya da doğal güzelliğini geri kazanmak isteyen herkese seslenen cihazın temel amacı kişilerin kendini rahat ve mutlu hissetmesi. Mora  Beauty Wellnes ile kusursuz olarak hazırlanacağız yaz mevsimi unutulmazlarınız arasına girebilir.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder