19 Temmuz 2016 Salı

Sağlıklı bir nefes hiç bu kadar yakın olmamıştı


İçerisinde 4 binden fazla kimyasal madde bulunan sigara yıllardır insanlığın en büyük sorunlarından biri. Hem fiziksel hem psikolojik olarak bağımlılık durumu yaratan sigara; akciğer, kalp, damar, solunum yolları gibi pek çok sağlık sorununun ilk sebebi. Genellikle sigarayı istediği zaman bırakabileceğini söyleyen kullanıcılar aslında bunun küçük bir kandırmaca olduğunun kendileri de farkında.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) istatistiklerine göre dünya ülkelerinin birçoğunda en çok rastlanan ve en çok ölüme yol açan nedenler arasında ilk sırayı sigaranın yol açtığı akciğer kanseri alıyor. Son 40 yılda yüzde 250 oranında artış gösteren akciğer kanserine sadece ABD'de her yıl 160 bin kişi yakalanıyor. Türkiye'de ise her yıl 30-40 bin kişide akciğer kanseri görülüyor.

Fiziksel ve psikolojik olmak üzere iki yönlü bağımlılık teşkil eden sigarayı bırakmada etkili olan yöntem olan Mora Terapi Nobel Ödüllü Kuantum Fiziğine dayanıyor. Vücudumuzdaki doku ve sistemler arasındaki iletişimin elektromanyetik frekanslar yardımıyla gerçekleşmesinden yola çıkan Mora Terapi, bağımlılığa neden olan maddeyi vücuttan tamamen silerek vücudu eski sağlıklı haline döndürüyor.


Mora Terapi sigara bırakma tedavisi, bağımlılık yapan maddenin yaydığı kendine özel frekansın bilgisini özel bir teknolojik yöntemle ters çevrilerek bu bilgi tekrar vücuda aktarıyor. Bu şekilde bağımlılık yaratan sigaranın bilgisi kişinin bedensel hafızasından silinmiş oluyor. Tedavide kullanılan özel frekanslar kişinin duyguları ile sigara arasında oluşan bağı da değiştiriyor. Sigarayı bırakma seanslarından sonra kişiler sigaraya karşı isteksizlik duymaya başlıyor ve böylece bağımlılık ortadan kalkıyor. Mora Terapi'de geliştirilen yeni tedavi yöntemleri ile madde ile duygu arasındaki elektromanyetik bilgi bütünlüğü kırılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder