10 Temmuz 2016 Pazar

Mora Terapi ile mükemmel uyum

Beden, zihin ve ruh sağlığı… 

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) sağlığın tanımını “Sadece hastalıklardan ve mikroplardan korunma değil, bir bütün olarak fiziki, ruhi ve sosyal açıdan iyi olma hali” olarak ifade eder. Bireyin bir bütün olarak sağlıklı olabilmesinin koşulu; beden, zihin ve ruh uyumunun dengede olmasına bağlıdır. Beden, vücudun yaşamsal fonksiyonlarına devam edebilmesi için ihtiyaçları karşılamaya yönelik çalışırken; ruh, beden üzerinde yaratılmış olan duyguların yansıması; zihin ise düşünsel durumumuzu ortaya koyar. Zihni bütünleyen bedeni, bedenin davranış ve duygulardan etkilen ruhun birlikteliği oldukça önemlidir.

Herkesin mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmek için çabaladığı dünyada bu talepler aslında hiç de uzak değil…

Son yıllarda sıkça tercih edilen tedavi yöntemlerin biri olan bütünsel tıbbın Türkiye’deki lider markası Mora Terapi, farklı pek çok sağlık sorununda beden, zihin ve ruh bütünlüğünü temel alarak doğal çözümler sunuyor. Klasik tıptan farklı olarak hastalık süreçlerinin tedaviyle kontrol altına alındığı bir süreci değil de hastalığa neden olan sorunun ortadan yönelik adımlar atan Mora Terapi; iyileşmede bedeni, zihni ve ruhu bir bütün olarak ele alıyor ve iyileşmeyi yolunda buna uygun yöntemler uyguluyor.

Nobel Ödüllü Kuantum Fiziği’ne dayanan ve herhangi bir yan etkisinin olmadığı 30 yıl aşkın bir süre önce kanıtlanan Mora Terapi, vücudumuzdaki doku ve sistemler arasındaki iletişimin elektromanyetik frekanslar yardımıyla tedavi ediyor. Maddenin elektromanyetik frekansın ayna görüntüsü yaratılması ve bu ters çevrilmiş frekansın vücuda aktarılmasıyla yoluyla uygulanan seanslar; kişinin sorunu ister bedensel, istersen zihinsel, ister ruhsal olsun tüm süreçleri bir bütün olarak ele alıyor ve bu yönde iyileştirici uygulamalar sağlıyor.

Bedensel bir sağlık sorununun nedeni çoğu zaman zihinsel ya ruhsal sorunlar olabiliyor. Örneğin bel ya da omuz kaslarında sürekli sorun olan kişiler çoğu zaman fiziksel bir sorununun dışında zihinsel olarak ağır sorumlulukları yüklenen ve bu sorumluluklar ile baş etmekte zorlanan kişilerdir. Beden zihin ve ruh dengesinin mükemmel uyumu açığa çıkaran Mora Terapi, duygu durumunda (stres, ağır sorumluluk vb.) olumlu değişim yaratarak fiziksel sorunlarında ortadan kalkmasını sağlıyor. Mora Terapi böylelikle hem insanı oluşturan beden, zihin ve ruh dengesini korumuş oluyor hem de sağlık sorunlarının ortaya çıkmasına yol açan nedeni ortadan yok etmiş oluyor.

*Body: Beden
*Mind: Akıl
*Spirit: Ruh
*Balance: Denge










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder