20 Mart 2016 Pazar

Strese mahkum olmaktan Mora Bach Çiçekleri Terapisi ile kurtulun

Günümüzde yaşayan sosyal ve kültürel değişimler stresi günlük hayatın büyükçe bir parçası haline getirmiştir. Tüm dünyada artan kentleşme oranına bağlı olarak kronik streste ve strese bağlı oluşan hastalıklarda belirgin bir artış göze çarpıyor. Trafikte geçirilen zaman, gürültü kirliliği, toplum ve şehir yapısının değişmesi, stresten arınabileceğimiz park bahçe gibi noktaların azlığı bizi stresle yaşamaya mahkum ediyor.

Sigara, alkol, alerji, diyabet ve ödem sorunları gibi farklı başlıklarda başarısı birçok kez kanıtlanmış Mora Terapi cihazlarıyla yapılan terapiler bağımlılıklar ve birçok hastalıkta kullanılabileceği gibi duygu-durum problemleri yaşayan kişilerde de kullanılabiliyor. Ünlü tıp doktoru İngiliz Dr. Edward Bach’in çiçeklerin iyileştirici özellikleri üzerine yaptığı araştırmaların gelişmesi üzerine ortaya çıkan Bach Çiçekleri Terapisi tüm dünyada psikolojik sorunlar için kullanılan homeopatik (benzeri benzer ile iyileştirme) bir kür. Bach Çiçekleri Terapisi; korku, belirsizlik, ilgi eksikliği, yalnızlık, dış etkilere ve fikirlere hassaslık, umutsuzluk, çaresizlik hissi gibi 38 farklı duygu durumu için 38 farklı çiçek özünden oluşturulan kürlerle tedavi ediyor. Mora Terapinin stres tedavisinden kullanılan yöntemi Bach Çiçekleri Terapisi, vücudun çevresine yaymış olduğu bozuk elektromanyetik sinyalleri filtreliyor ve vücudun elektromanyetik titreşimlerini dengeliyor.

Bach Çiçeği tedavisi aşamaları ise şu şekilde gelişiyor: Tedavi için samimi duyguları ile istenilen formu dolduran kişiye doktorla ile karşılıklı görüşmesinden sonra hangi Bach Çiçeği programının kendisi için en uygun olduğu bilgisi aktarılıyor. Mora cihazının elektrodları stresten kurtulma seansına uygun olacak şekilde kişinin vücuduna bağlanarak filtreleme ve düzeltme terapileri başlatılıyor. Herhangi bir acı, yanma vs hissedilmeyen bu işlemlerden sonra Bach Çiçekleri uygulamasına geçiliyor. Seçilen Bach çiçek programları Mora cihazı üzerinde kullanıma hazır hale getirilir ve 8 dakika içinde seçilmiş olan çiçeklerin frekansları, terapi yapılan kişiye aktarılıyor.

Bach Çiçekleri Terapisi, kişinin günlük yaşamında hissettiği stresi ve kaygıları azaltmak, ani öfke nöbetlerini gidermek, sabırsızlık, kararsızlık, takıntılı olmak gibi çok farklı duygu durum bozukluklarını gidermek için kullanılır. Bu programların bir veya birkaçı bir arada kullanılarak, kişinin duygu durum bozuklukları çözüme kavuşturulur. Ayrıca Mora cihazlarıyla yapılan Renk Terapileri Bach Çiçekleri Terapi programı sonucun etkinliğini arttırmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder