9 Mart 2016 Çarşamba

Vücuttan alınan frekanslarla tedavi: Mora Terapi

Yaptığımız meslek, stres ve daha birçok neden kronik ağrıları günlük rutinlerimizin arasına ekledi. Söz konusu bu ağrılardan kurtulmak için ya ağrıyı sadece baskılayan, sebebini ortadan kaldırmayan ağrı kesici ilaçları içiyoruz ya da çaresizce ağrının esiri oluyoruz. Oysa insan vücudunun işleyişiyle tüm sorunların kaynağı inip onlardan kurtulmak mümkün.
Temeli vücuttaki normal olmayan işleyişi normal ve sağlıklı haline getirmek olan Mora Terapi ağrıya bir neden değil de sonuç olarak yaklaşarak, ağrıya neden olan sorunu ortadan kaldırmaya yönelik adımlar atıyor. Vücut dışından alınan maddeler ya da elektronik ortamdan gönderilen frekanslarla değil de vücuttan alınan frekanslarla tedavi sürecini tamamlayan Mora Terapi ağrı terapisi, kas iskelet sistemi ağrıları, osteoporoz ağrıları, romatizma ağrıları, sırt, bel ve boyun ağrıları, yaşlılığa bağlı ağrılar, geçirilmiş ameliyatlara bağlı ağrılar ve fibromiyaljiler gibi ağrılarda kullanılıyor.

Tamamlayıcı tıp yöntemi olan Mora Terapi, kanser veya benzeri ağır sağlık sorunlarında bünyenin desteklenmesi ve vücudun kendinin iyileştirme potansiyelinin harekete geçmesini sağlamak amacıyla da kullanılmaktadır. Mora Terapi ağrı tedavisi, vücudun kendi salınımlarını kullanarak, ağrı tedavisinden ruhsal problemlere kadar geniş bir zeminde sağlık sorunlarına çözüm üretmektedir. İnsan vücudundan geçtiği varsayılan dikey çizgilerin yani meridyenlerin aynı doğrultudaki organlar ile bağlantısı olduğu ve bu bağlantılara ulaşarak tedavi etme yöntemi olan meridyen tedavisini de terapiler esnasında kullanan Mora Terapi, vücuttaki enerji dolaşımının hareketlendirilmesi, özellikle problemli alandaki enerjetik blokajların açılabilmesi ya da meridyendeki enerji akışının uyarılabilmesini amaç edinmektedir.





1 yorum: